Συστήματα σκίασης

Συστήματα σκίασης

Υφασμάτινες Τέντες : Εκεί όπου η αυθεντικότητα συναντά την ποιότητα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, η υφασμάτινη τέντα σας προσφέρει σκιά και προστασία για το μπαλκόνι σας ενώ παράλληλα μειώνει την θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού σας εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε είναι 100% αδιάβροχα, προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία UVA και UVB καθώς και ανθεκτικά στην πάροδο του χρόνου, γεγονός που μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε έως και 10 έτη εγγύηση για αφθαρσία. Οι πελάτες μας είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης μοτέρ somfy για μεγαλύτερη άνεση και ευκολία

Πέργκολες : Ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στα συστήματα σκίασης, λιτού σχεδιασμού αλλά μοντέρνας αισθητικής οι πέργκολες έχουν ιδιαίτερη αντοχή και παρέχουν απόλυτη προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες όπως βροχή, αέρα και χιόνι. Τοποθετούνται σε οποιονδήποτε υπαίθριο χώρο αλλά και σε μπαλκόνι ενώ ο σκελετός αποτελείται από αλουμίνιο σε άσπρο χρώμα και ύφασμα block-out που προστατεύει από τις βλαβερές UV ακτίνες του ήλιου και τις υψηλές θερμοκρασίες. Σας προσφέρουμε σε ασυναγώνιστες τιμές, πέργκολες που συνδυάζουν ασφάλεια, αντοχή με την υψηλή αισθητική.

Μεταλλικές Τέντες : Τέντες κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο , πράγμα που τις καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικές στην πάροδο του χρόνου.

Καποτίνες : Οι καποτίνες είναι ιδανικές για την προφύλαξη και προστασία εξωτερικών χώρων όπως παράθυρα, εισόδους και βιτρίνες καταστημάτων από καιρικές συνθήκες αλλά και από τις ακτινοβολίες UV ενώ παράλληλα αποτελούν ένα διακοσμητικό στοιχείο.

Διαδικασία ολοκλήρωσης

  • Μελέτη
  • Πρόταση
  • Λύση
  • Κατασκευή