Η Εταιρεία

Ποιοι Είμαστε

Η επιχείρηση ΓΑΛΗΝΟΣ ΤΕΝΤΕΣ δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής και τοποθέτησης συστημάτων σκίασης και ειδικών κατασκευών τις τελευταίες δεκαετίες σε κατοικίες, καταστήματα αλλά και εξωτερικούς χώρους. Προτεραιότητα μας είναι η κάλυψη των αναγκών του εκάστοτε πελάτη μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών σε υφάσματα και πρώτες ύλες. Η αξιόπιστη και σταθερή συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους προμηθευτές πανελληνίως, μας καθιστά ικανούς να παραδώσουμε ποιοτικές λύσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα με το καλύτερο κόστος.Έχοντας μια ιστορία ετών στον τομέα της κατασκευής και τοποθέτησης τεντών και συστημάτων σκίασης σε κατοικίες όσο και σε καταστήματα όλων των ειδών, τόσο ηλεκτροκίνητων όσο και χειροκίνητων, η εταιρεία μας καλύπτει τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη με μια ευρεία ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούμε για τέντες, ψηφιακές εκτυπώσεις και όλα τα συναφή είδη μαζί με τα εξαρτήματά τους. Η συνεχής εξέλιξη των προϊόντων μας καθώς και το γεγονός ότι είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες των μεγαλύτερων εταιρειών υφασμάτων και συστημάτων τεντών όπως η ΕΛΒΙΕΤ, μας καθιστούν πρωτοπόρους ώστε με μεγαλύτερη ευθύνη και συνέπεια να παραδίδουμε αξιόπιστες λύσεις για εσάς!

Ιστορικό

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το έτος 1995 από τα αδέρφια Γαληνός και έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη στην οδό Χαλκιδικής 91 με βασική δραστηριότητα την κατασκευή και τοποθέτηση παντός τύπου τεντών. Στην έδρα μας λειτουργεί έκθεση όπου μπορεί να έρθει ο ενδιαφερόμενος και να διαλέξει τους μηχανισμούς και τα πανία της αρεσκείας του. Με την εμπιστοσύνη του κόσμου η εταιρεία μας έχει σήμερα πάρα πολλούς ευχαριστημένους πελάτες στην λιανική και χοντρική πώληση. Η εταιρεία μας εκτός από την κατασκευή & τοποθέτηση οικιακών και επαγγελματικών τεντών, διαθέτει και μεγάλη ποικιλία από έπιπλα κήπου.

  • 2019 – Επέκταση εγκαταστάσεων
  • 2003 – Νέα γραφεία
  • 1995 – Ίδρυση εταιρείας

Πολυετής πείρα

Εξειδικευμένοι τεχνικοί μας έρχονται στο χώρο σας μελετούν, προτείνουν και δίνουν λύσεις μέσα από μια γκάμα απλών ή αυτοματοποιημένων συστημάτων τέντας αλλά και σταθερών κατασκευών τύπου πέργκολας.

Έμφαση στη λεπτομέρεια

Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά, και αυτό είναι κάτι που ισχύει και στη διακόσμηση. Μπορείτε να εφαρμόσετε διάφορες εύκολες, έξυπνες ιδέες που θα ομορφύνουν τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας, είτε πρόκειται για αυλή, βεράντα ή για έναν μεγάλο ή μικρό κήπο.

Συνεργασίες