Μερικές συμβουλές για την συντήρηση της τέντας σας

Μερικές συμβουλές για την συντήρηση της τέντας σας

Αυτά είναι 3 σημαντικά tips για την συντήρηση της τέντας σας.

1)Μην αφήνεις το χρόνο να περνάει.

Αν παρατηρήσεις οποιαδήποτε φθορά είναι πολύ σημαντικό να την επιδιορθώσεις άμεσα. Διαφορετικά μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσεις τις τέντες σου για ένα μικρό σκισιματάκι και αυτό θα είναι πολύ πιο κοστοβόρο από τον καθαρισμό. Γι’ αυτό μην αγνοήσεις τη ζημιά, γιατί με τον πρώτο αέρα ή κακοκαιρία, το πρόβλημα θα γίνει πολύ μεγαλύτερο.

2)Άφησε τις τέντες να στεγνώσουν καλά.

Αφού τις έχεις πλύνει, αλλά ακόμα και μετά από μια βροχή, οι τέντες πρέπει να στεγνώσουν εντελώς. Μην τις μαζέψεις, διαφορετικά ο καθαρισμός τέντας που με τόσο κόπο έκανες θα πάει χαμένος. Η υγρασία που θα φυλακιστεί μέσα στο ρολό θα δημιουργήσει μούχλα και νέους λεκέδες.

3)Εμπιστεύσου τους ειδικούς.

Οι τέντες είναι ευαίσθητες και χρειάζονται λεπτό χειρισμό και προσοχή, για να μην αναπτύξουν μούχλα και να αντέξει πολλά χρόνια το πανί. Ο πιο σίγουρος τρόπος να τις περιποιηθείς, είναι να απευθυνθείς σε έμπειρους επαγγελματίες τεντάδες. Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι στο σχετικό τομέα. Έτσι, μπορούν να αναλάβουν τη συντήρηση της τέντας σου, αλλά και να σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές για τον καθαρισμό της!