Λίγα λόγια για εμάς

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το έτος 1995 από τα αδέρφια Γαληνός και έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη στην οδό Χαλκιδικής 91 με βασική δραστηριότητα την κατασκευή και τοποθέτηση παντός τύπου τεντών. Στην έδρα μας λειτουργεί έκθεση όπου μπορεί να έρθει ο ενδιαφερόμενος και να διαλέξει τους μηχανισμούς και τα τεντόπανα της αρεσκείας του. Με την εμπιστοσύνη του κόσμου η εταιρεία μας έχει σήμερα πάρα πολλούς ευχαριστημένους πελάτες στην λιανική και χονδρική πώληση. Η εταιρεία μας εκτός από την κατασκευή & τοποθέτηση οικιακών και επαγγελματικών τεντών, διαθέτει και μεγάλη ποικιλία από έπιπλα κήπου.

Η επιχείρηση ΓΑΛΗΝΟΣ ΤΕΝΤΕΣ δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής και τοποθέτησης συστημάτων σκίασης και ειδικών κατασκευών τις τελευταίες δεκαετίες σε κατοικίες, καταστήματα αλλά και εξωτερικούς χώρους. Προτεραιότητα μας είναι η κάλυψη των αναγκών του εκάστοτε πελάτη μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών σε υφάσματα και πρώτες ύλες. Η αξιόπιστη και σταθερή συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους προμηθευτές πανελληνίως, μας καθιστά ικανούς να παραδώσουμε ποιοτικές λύσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα με το καλύτερο κόστος.

Έχοντας μια ιστορία ετών στον τομέα της κατασκευής & τοποθέτησης τόσο των τεντών και συστημάτων σκίασης κατοικιών, καταστημάτων όλων των ειδών, ηλεκτροκίνητων και χειροκίνητων, η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη με μια ευρεία ποικιλία των υλικών που χρησιμοποιούνται για τέντες, ψηφιακές εκτυπώσεις και όλα τα συναφή είδη μαζί με τα εξαρτήματά τους. Η συνεχής εξέλιξη των προιόντων μας καθώς και το γεγονός ότι είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες των μεγαλύτερων εταιρειών υφασμάτων και συστημάτων τεντών, μας καθιστούν πρωτοπόρους ώστε με μεγαλύτερη ευθύνη και συνέπεια να παραδίδουμε αξιόπιστες λύσεις για εσάς