Εγγύηση στην ποιότητα!

Έχοντας μια ιστορία ετών στον τομέα της κατασκευής & τοποθέτησης τόσο των τεντών και συστημάτων σκίασης κατοικιών, καταστημάτων όλων των ειδών, ηλεκτροκίνητων και χειροκίνητων, η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη με μια ευρεία ποικιλία των υλικών που χρησιμοποιούνται για τέντες, ψηφιακές εκτυπώσεις και όλα τα συναφή είδη μαζί με τα εξαρτήματά τους. Η συνεχής εξέλιξη των προιόντων μας καθώς και το γεγονός ότι είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες των μεγαλύτερων εταιρειών υφασμάτων και συστημάτων τεντών, μας καθιστούν πρωτοπόρους ώστε με μεγαλύτερη ευθύνη και συνέπεια να παραδίδουμε αξιόπιστες λύσεις για εσάς!

Υπηρεσίες

Το κατάστημα μας είναι στο χώρο της τέντας από το 1998.

Η ενημέρωση μας και η εξέλιξη μας πάνω στο χώρο της τέντας και των συστημάτων εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης, είναι καθημερινή. Η συνεργασία μας με της μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρίες στο χώρο, μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να σας προσφέρουμε συνεχώς καινούργια προϊόντα και λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας . Οι υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε σαν κατάστημα περά από την εξολοκλήρου τοποθέτηση και κατασκευή είναι:

1) Επισκευή σε παλιές τέντες. Οι τέντες μετά από αρκετά χρόνια παρουσιάζουν κάποιες φθορές στα γαζιά , είναι φυσιολογικό, τότε λοιπόν πρέπει εμείς να βγάλουμε την τέντα αυτή και να τις ξαναραψουμε όλα τα γαζιά από την αρχή ,έτσι ώστε να δώσουμε στην τέντα σας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής . Βασική προϋπόθεση όμως, είναι να είναι σε καλή κατάσταση το πανί ,να μην έχει καεί δηλαδή από τον ηλιο . Αυτό μπορεί να το καταλάβει πολύ εύκολα ο τεχνικός που θα σας επισκεφτεί. Σε περίπτωση που δεν γίνετε η επισκευή πρέπει να αντικατασταθεί το τεντοπανο με καινούργιο , αν έχουν περάσει πολλά χρόνια .

2) Πλύσιμο τέντας. Η τέντα σας πριν της κάνουμε την επισκευή στα γαζιά πρέπει να πλυθεί . Με κάποιο μαλακό απορρυπαντικό, έτσι ώστε να μην καταστραφεί η επίστρωση της.

3) Συντήρηση και αντικατάσταση εξαρτημάτωνόπως βραχίονες μηχανισμοί ,ράουλα ,τάπες κ.τ.λ.

4) Service. Οι τέντες μετά την τοποθέτηση και με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να παρουσιάσουν κάποιο πρόβλημα ή κάποια φθορά, μετά από επικοινωνία μαζί μας έρχεται τεχνικός στο χώρο για οποίο θέμα έχει προκύψει.

5) Η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνεται εξ ολοκλήρου από δικά μας συνεργεία .

Ανατολική Θεσσαλονίκη


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Κατάστημα ανατολικής Θεσσαλονίκης

Οδός: Χαλκιδικής 91 ΤΚ: 54248 ΤΗΛ: 2310854490 ΦΑΞ: 2310887576